Intelektiv, konferencija o intelektualnom vlasništvu

Ruđer Inovacije jedan su od sponzora Intelektiva - konferencije o intelektualnom vlasništvu, koja će se održati 25. veljače 2010.  u hotelu Sheraton Zagreb.

 

Ruđer Inovacije jedan su od sponzora Intelektiva - konferencije o intelektualnom vlasništvu, koja će se održati 25. veljače 2010.  u hotelu Sheraton Zagreb.

Intelektiv konferencija sastoji se od izlaganja stručnjaka, menadžera i poduzetnika koji će pokazati  svoja iskustva u upravljanju intelektualnim kapitalom. Tema konferencije je komercijalizacija, upravljanje i zaštita intelektualnog vlasništva i upravljanje nematerijalnom imovinom unutar organizacije. U ovakvom formatu se po prvi puta održava u Hrvatskoj. Listu tema i izlaganja pogledajte na http://www.intelektiv.com. Kroz praktične primjere sudionici će saznati koje su dobre prakse na hrvatskom tržištu, a sudjelovanje daje dobro razumijevanje teme i mogućnost lakšeg i bržeg uspostavljanja procesa upravljanja nematerijalnom imovinom u vlastitoj organizaciji koji znače povećanje prihoda i konkurentnosti.

U sklopu Intelektiva održat će se i vrlo zanimljiva panel diskusija na temu intelektualnog kapitala, ekonomije znanja, inovacija i konkurentnosti u kojoj će sudjelovati predstavnici kompanija različitih poslovnih profila, što je uz predavanja prilika za interaktivno postavljanje pitanja.

Suorganizatori Intelektiva su Američka gospodarska komora (Odbor za intelektualno vlasništvo) i konzultantska tvrtka Vernexo, generalni pokrovitelj je Microsoft, a kao pokrovitelji uz Ruđer Inovacije su HT-Hrvatske telekomunikacije, Erste Card Club, Hewlett Packard, Nike,  Poslovno-inovacijski centar Hrvatske BICRO, Europska poduzetnička mreža (Enterprise Europe Network), Hrvatska gospodarska komora, Institut Ruđer Bošković, Hrvatsko društvo skladatelja, Državni zavod za intelektualno vlasništvo, Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva i Hrvatsko društvo za autorsko pravo.