Initium Futuri d.o.o.

Poduzeće osnovano u kolovozu 2007. godine od strane četiri mlada inovatora i tvrtke Ruđer inovacije d.o.o. s ciljem da tržištu ponudi rješenja temeljena na najnovijim informatičkim platformama.

 

Kreativnost i znanje glavni su pokretači djelatnosti tvrtke. Temeljna djelatnost je razvoj visokih informacijsko komunikacijskih tehnologija s naglaskom na razvoj programskih rješenja.

Image
 

Osnivači tvrtke su tijekom studiranja na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu osvojili mnoga međunarodna i domaća priznanja kao što su Microsoft Imagine Cup nagrade, Zlatne Arce 2006. i 2007., srebrna medalja za inovaciju na izložbi inovacija u Ženevi 2007., Rektorove nagrade sveucilišta u Zagrebu, Rotary Club Varaždin – Rotary International, nagrada za najboljeg studenta 2006, VIDI E-novation 2006.

Vizija poduzeca je biti najinovativnija hrvatska kompanija u proizvodnji i primjeni ICT tehnologije temeljene na najmodernijim platformama.


Initium Futuri u ovome trenutku tržištu nudi nekoliko inovativnih proizvoda i projekata

SmartECG - Rješenje za mobilnu analizu rada srca i medicinsku intervenciju u slučaju problema pri radu srca. Dodatne informacije nalaze se u SmartECG whitepaperu

Vergilius - Bežični vodič za slijepe. Više o tome u Vergilius whitepaperu

Eduforia - Programski proizvod za podršku timskom radu i interaktivno učenje na daljinu putem Interneta. Više o tome u Eduforia whitepaperu

E-portfelj - Online sustav za vođenje osobnog portfelja ulagača. E-portfelj sustav


http://www.ifnet.hr/